Calculator bouwkunde regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij goed met cijfers, sta jij te popelen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en hou jij ervan om een belangrijk onderdeel te zijn van het commerciële succes van het bedrijf? Ben jij goed in het calculeren en het opstellen van begrotingen? Lees dan vooral snel verder!

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het calculeren van diverse uiteenlopende projecten in de bouw. Je geeft de klanten advies vanuit kantoor en op locatie als dat nodig is. Je maakt offertes met de bijbehorende tekeningen. Bij het binnenhalen van een opdracht pak je de projectbegeleiding op. Je moet stevig in je schoenen staan, want je moet de onderaannemers aansturen. Je werkt dagelijks met MS Office en Auto-CAD. Heb je hier nog geen ervaring in? Geen punt! Er zijn mogelijkheden om het vak te leren! Het betreft een fulltime baan voor langere tijd. Je krijgt eerst een detacheringscontract bij MF voor maximaal 6 maanden, daarna krijg je een contract van de opdrachtgever.

Heb je vragen over deze vacature of spreekt deze vacature je aan? Kom dan langs voor een heerlijke kop koffie of bel 0528-218010.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een MTS diploma, MBO Bouwkunde of vergelijkbaar;
- Werkervaring is geen harde eis, er zijn mogelijkheden om het vak te leren;
- Je bent fulltime en z.s.m. beschikbaar;
- Je bent handig met de computer en kunt goed overweg met MS Office en Auto-Cad of bent bereid dit te leren;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je bent commercieel vaardig, nauwkeurig, een echte teamplayer, je staat stevig in je schoenen en je hebt leidinggevende capaciteiten.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via