Orderpickers

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Assen

Over de functie

Houd jij van de nieuwste modellen (sport)schoenen en (sport)kleding en de daarbij behorende accessoires?
Via deze baan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste trends en tegelijkertijd kan je ook nog eens flink jouw spierballen trainen! We zijn op zoek naar orderpickers in de sector van Fashion en Retail voor een opdrachtgever welke schoenen voor dagelijks gebruik, kleding, maar ook sporttenues, voetbalschoenen en alles wat daarbij hoort verkoopt! In jouw rol van orderpicker ben jij er verantwoordelijk voor dat de winkels in verschillende delen van het land dagelijks worden voorzien van de juiste bevoorrading. Jij ziet in dit werk het achterliggende doel: tevreden klanten! Want als een klant bij één van de vestigingen komt om daar zijn of haar favoriete kledingstuk of schoeisel te kopen, dan moet het gewenste product uiteraard wel aanwezig zijn. Jij snapt dit als geen ander dus iedere dag doe je weer jouw uiterste best om de orders tijdig en efficiënt te picken. Omdat jij hier al de nodige ervaring in hebt is dit voor jou geen moeite en heb jij al de nodige spieren gekweekt. Het is dan voor jou ook maar een kleinigheid om regelmatig boven je macht een schoenendoos uit de schappen te moeten halen. Regelmatig word jij op de werkvloer beloond voor jouw harde werken met een lekkere koek, een verkoelend drankje en een groep aan gezellige collega’s om je heen. Tevens ben je op de vrijdag wat eerder vrij. Lekker zeg! Een halve dag langer weekend! Spreekt jou dit aan? Solliciteer dan snel bij ons en we gaan graag met jou in gesprek over de mogelijkheden en (hopelijk) jouw startdatum! Tot snel!

Arbeidsvoorwaarden:
- Werktijden van ma-do 07.45-16.30 uur en vrijdag 07.45-12.30 uur;
- een weekloon van € 368.22;
- bij wederzijds goed bevallen grote kans op een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever;
- mogelijkheden om door te groeien naar reachtruckchauffeur.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met de verkoop van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Verspreid over alle vestigingen bestaat de organisatie uit +/- 2.000 mensen, waarvan er zo’n 60 man werken op de vestiging in Assen. Met dit aantal zijn zij de grootste aanbieder in de Fashion en Retail in Nederland. Naast de verschillende vestigingen verspreid over het hele land heeft de opdrachtgever tevens een webshop waar ook alle artikelen digitaal te bestellen zijn. Levering vindt plaats in Nederland en over de grens in België. Met de verkoop van merken van o.a. Adidas, Ecco en Nike moet er voor ieder wat wils bij zitten!

Functie eisen

- Ervaring in orderpicken;
- fysiek sterk in verband met de te verrichten werkzaamheden;
- voldoende beheersing van de Nederlandse taal in verband met het inspreken en bevestigen van orders;
- in het bezit van een geldig reachtruckcertificaat is een pré.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via