Commercieel medewerker binnendienst

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Joure

Over de functie

Ben jij een commercieel persoon die het leuk vindt om op een callcenter te werken, maar mag het van jou ook wel wat anders?

Wij zijn op zoek naar commerciële bellers! Heb jij ervaring met commerciëel bellen maar is callcenterwerk niet wat je zoek omdat je hierin vaak je creativiteit niet kwijt kan, dan is dit wellicht de functie voor jou!
Onze klantrelatie is een bedrijf dat een technisch product verkoopt aan de particuliere markt.

In de functie ben jij verantwoordelijk voor het inplannen van afspraken voor buitendienstmedewerkers. Je benadert de lead nadat de particulieren zelf interesse hebben getoond. Op basis van deze warme lead neem jij eventuele laatste twijfels weg en weet jij de afspraak rond te krijgen.

Er zijn geen belscripts, hierin wordt je eigen creativiteit gevraagd. Er wordt wel gekeken naar de duur van het gesprek maar voor zowel de opdrachtgever als jezelf moet het resultaat voorop staan!
Het salaris betreft een basisloon met een leuke bonusregeling.

Ben jij op zoek naar een commerciële uitdaging voor 24 uur per week, op een afdeling waar je van alle gemakken wordt voorzien en die open staan voor jouw input?!

Over het bedrijf

Voor gezinswoningen levert AquaCombi de AquaCell® waterontharder. Deze stelt zich automatisch in op variaties in uw waterverbruik. Het is een mechanische waterontharder zonder elektronische onderdelen, met een unieke garantie.

De TwinTec® waterontharder is voor de zakelijke watergebruiker.TwinTec is volumegestuurd en voorzien van twee harscilinders. Deze waterontharder is eveneens volledig mechanisch met een debiet tot wel 5 m³ per uur.

Op www.horecakeukenapparatuur.com vindt u horeca apparatuur voor horecakeukens met speciale aandacht voor combisteamers, koelingen, vaatwassers, heteluchtovens, blast chillers en reinigingsmiddelen voor combisteamers.

A201322

Functie eisen

- MBO werk- en denkniveau
- Ervaring in een telefonische, commerciële functie. Dit kan zowel in een callcenteromgeving als in een functie als commercieel medewerker
- Inzicht in commerciële processen en een oog voor kansen
- Ervaring in het werken met particuliere klanten
- Een eigen verantwoordelijkheidsgevoel
- Een sterke commerciële drive en de wil om samen te presteren.
- Inzicht in de kracht van een familiebedrijf en de wil om hier onderdeel van uit te maken.
- Resultaatgerichtheid
- Communicatief sterk
- Woonachtig in de omgeving van Joure

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via