Commercieel Managementondersteuner

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Peest

Over de functie

‘Kilometers spoor schieten onder mij door..’. Je kent de tekst verder waarschijnlijk wel uit je hoofd. Maar wat van belang is om te weten is dat er natuurlijk dagelijks nieuwe sporen worden aangelegd. En waar nieuwe sporen worden neergelegd, worden oude afgebroken. Die afgebroken spoorwegen moeten gerecycled worden en dát is precies de markt waar onze opdrachtgever zich in bevindt. Vanuit Drenthe wordt er internationaal gehoor gegeven aan de behoefte om de ijzeren rails op maat te maken en te verwerken. Onze opdrachtgever werkt in opdracht van bedrijven die baat hebben bij deze materialen en gezien de onrustige prijskoers van ijzer, moet het werk snel gebeuren.

Om het huidige klantbestand in Europa uit te breiden zoeken wij een Commercieel Managementondersteuner. In deze veelzijdige, internationale functie ga je aan de slag met marktonderzoek in diverse landen, eerst gericht op Frankrijk. Door veelvuldig contact te hebben met diverse bedrijven weet jij op termijn precies bij wie je moet zijn. In een door jou geplande persoonlijke afspraak weet het management de deal te maken! Door jouw doortastendheid weet je dagelijks bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Maar naast de commerciële inslag van je functie heb je ook gevoel voor het bedrijf. Je weet wat er speelt en zorgt ervoor dat alles doorloopt. Af en toe haal je even een stofzuiger door het pand, help je mee in het schoonmaken van materieel en zorg je ervoor dat je jarige collega een presentje krijgt.


Wat wij bieden
- Een baan binnen een internationale werkomgeving;
- Een mooie werkplek binnen een klein team (20 collega’s) waarin iedereen voor en met elkaar werkt;
- Commercieel uitdagende functie met veel vrijheid;
- Een functie waar je na een uitzendperiode kans maakt op een vast contract;
- Een salaris tussen de € 2.000 - € 3.000 afhankelijk van ervaring.


Functie eisen

- Je hebt een uitstekende beheersing van de Franse, Engelse en Duitse taal, dit zowel mondeling als schriftelijk;
- Je bent een zelfstarter, niet bang om door te vragen en durft ook door te zetten;
- Je bent commercieel sterk en hebt de spirit om er iets moois van te maken;
- Je hebt een hands-on mentaliteit en bent niet bang om je handen vies te maken;
- Je bent fulltime beschikbaar (32 uur is mogelijk).

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via