Calculator regio Hoogeveen

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Hoogeveen

Over de functie

Ben jij dol op cijfertjes en berekeningen? Vind je het leuk om te werken aan (grote) projecten en kun je adviezen geven om uiteindelijk tot een goede uitwerking van de offerte komen? Heb je pas je studie afgerond of wie weet ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?
Als Calculator maak je calculaties voor verschillende projecten. Je werkt calculaties uit naar de wensen en behoeften van de klant. Daarnaast adviseer je ook de betrokkene partijen over de juiste informatie. Het is belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en goed kunt inschatten bij welke leveranciers welke materialen besteld moeten worden. In samenwerking met je directe collega zorg je voor een goede uitwerking van de offertes en bied je de beste oplossingen aan!

Aanbod
Je kunt met gemak een 40-urige werkweek vullen en je ontvangt een goed salaris op basis van je ervaring. Je krijgt veel ruimte en een goede introductie om de producten en diensten die de opdrachtgever biedt volledig onder de knie te krijgen om zo nóg beter te worden in je werk. Je begint direct met een tijdelijk contract bij de opdrachtgever met uitzicht op vast. Je krijgt een fijne werkplek waarbij je nieuwe collega’s open en collegiaal zijn.

Functie eisen

Functie eisen
- Afgeronde MBO- 4 opleiding in een Bouwkundige of Technische richting;
- Een flinke dosis technisch inzicht;
- Fulltime beschikbaar;
- In bezit van rijbewijs en eigen vervoer;
- Jij bent accuraat, betrouwbaar, gemotiveerd en klant- en resultaatgericht;
- Jij hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een analytisch denkvermogen.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via