Lasser MIG/MAG

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats DRACHTEN

Over de functie

Voor Metalis te Drachten zoeken wij per direct een Lasser MIG/MAG! Het betreft een fulltime functie voor langere tijd wat start in de dagdienst.

Metalis maakt momenteel scheidingswanden voor één van hun klanten. Totaal moeten hiervan 50 stuks gemaakt worden. Van kleine metalen platen is het de bedoeling dat hier een scheidingswand van maximaal vijf meter gemaakt wordt. Daarnaast maakt Metalis nog fietsenrekken, metalen kasten, bankjes voor bij bushokjes, etcetera. Jouw werk als lasser bestaat uit het aan elkaar lassen van diverse metalen onderdelen. Daarnaast is het belangrijk dat wanneer er even geen laswerkzaamheden zijn je ergens anders in de productie helpt bij overige metaalwerkzaamheden. Metalis wil graag over naar een 2-ploegendienst. Dus wij zoeken een lasser die ook bereid is om in de 2-ploegen te werken.

Wat bieden wij jou?
Als lasser MIG/MAG bij Metalis start je met een salaris van € 12,33 bruto per uur. In de 2-ploegen heb je recht op een toeslag van 18,5% dus dan kom je op een salarsi van € 14,61 bruto per uur.

Over het bedrijf

Op zowel plaatbewerking als klein constructiewerk is Metalis een gerenommeerde partner op het gebied van ontwikkeling en productie.
Door de platte organisatie en de korte lijnen kan er snel en adequaat worden ingespeeld op uw wensen. De combinatie van een hands-on mentaliteit en een uitgebreid machinepark (CNC) kunnen complexe producten op een eenvoudige manier worden geproduceerd.

Metalis is in staat om zowel grote als kleine repeterende orders efficiënt uit te voeren.

Functie eisen

- je hebt ervaring als lasser
- je bent in het bezit van een lasdiploma niveau 2/3
- je woont in (de omgeving van) Drachten
- je bent leergierig en gemotiveerd
- je bent sociaal en kan goed samenwerken

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via