Assemblagemedewerker

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Drachten-Azeven

Over de functie

Ben jij technisch, leergierig en kun je heel precies werken? Dan zoeken wij jou! Voor Variass Medical Systems BV te Drachten zoeken wij namelijk een Assemblagemedewerker. Een Assemblagemedewerker die gespecialiseerd is in mechatronica.

Als Assemblagemedewerker monteer en test je diverse apparaten en producten die gemaakt worden bij Variass. Daarnaast stel je diverse mechanische en elektronische prototypen samen en assembleer je deze. Tot slot ben je bereid alle overige werkzaamheden welke van toepassing zijn uit te voeren.

Wij bieden:
Het betreft een vacature voor fulltime werk, maandag t/m donderdag, van 7.30 uur tot 17.00 en op vrijdag van 7.30 uur tot 14.15 uur, bij een technisch en innoverend bedrijf. Daarnaast bieden we jou een salaris vanaf € 12,30 bruto per uur en een tegemoetkoming in reiskosten.

Over het bedrijf

Variass Medical Systems richt zich als gecertificeerd system supplier op de medische- en hightechmarkten. Met veel kennis op het gebied van medische toepassingen en producten, richtlijnen en technische normen, ligt hun focus op niet invasieve medische en analyse producten.

Functie eisen

- je hebt MBO 4 werk – en denkniveau
- je hebt affiniteit met de techniek
- je hebt enige ervaring als Assemblagemedewerker
- je beheerste de Engelse taal

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via