Digital Print Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

Breng jij technisch inzicht, een proactieve werkhouding en een gezonde dosis inzet en motivatie mee?

Wij zijn op zoek naar een verantwoordelijke en zelfstandige operator die de textielprinter gaat bedienen. Het betreft een roll to roll printer waarin volle rollen stof worden bedrukt met het gewenste design. Daarna volgt het droogproces. Vanwege je affiniteit en ervaring met techniek leer je de textielprinter binnen no time kennen en is het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden geen enkel probleem.
Er zullen intern trainingen worden aangeboden om de processen en de textielprinter te leren kennen. Beheersing van de Engelse taal is van belang evenals het kunnen omgaan met (nieuwe) software.
De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 17:00.

Een afwisselende baan binnen een professioneel, internationaal georiënteerd bedrijf dat continu in ontwikkeling is en volop groeiambitie heeft. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als no-nonsense, praktisch en informeel. Naast een passend salaris zijn er prima secundaire arbeidsvoorwaarden en een winstdelingsregeling.

Functie eisen

- MBO werk- en denkniveau
- Ervaring in de grafische branche is een pre (zeker niet verplicht)
- Beheersing van de Engelse taal
- Je bent flexibel
- Accuraat en een oog voor detail en kwaliteit

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via