Machine Operator

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Vast
  • Standplaats Heerenveen

Over de functie

Heb jij enig technisch inzicht, ben je leergierig en toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Voor Caparis Foodpack te Heerenveen zoeken wij een Machine Operator. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Als Machine Operator maak je een geautomatiseerde lijn gereed voor productie, stel je de machine zo in dat dat deze de producten juist verpakt. Verder bewaak je het proces en verhelp je eerste storingen. Het uitvoeren van eerste lijn onderhoud doe je zelf en bij grote storingen schakel je de technische dienst in. Vervolgens help en ondersteun je hen bij het verhelpen van de storingen. Daarnaast ben je bereid een aantal medewerkers aan te sturen. Uiteraard help je zelf ook mee met het aanvullen van materialen, schoonhouden van de lijn en het noteren van batchnummers.

Wat bieden wij jou?
Naast een mooie werkomgeving bieden wij jou ook een salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, tussen de € 10,62 en € 15,83. Verder heb je recht op een reiskostenvergoeding van € 0,09 per kilometer.


Over het bedrijf

Caparis Foodpack is gevestigd in Noord-Nederland en SKAL gecertificeerd co-packer van open en gesloten foodproducten. Ook gekoelde, bevroren en diepgevroren producten kunnen zij verpakken, ompakken en herpakken. Met de multihead afvullijnen vullen ze droge producten zoals snoep en noten in zakjes tot 1,5 kg af. En dankzij hun erkend bedrijfscontrolesysteem kunnen ze onder e-teken afvullen. Het moderne bedrijfspand van Foodpack heeft meerdere productieruimten, zodat geur- en smaakoverdracht wordt voorkomen.

Functie eisen

- je bent in het bezit van MBO niveau 2/3
- je hebt enige ervaring als operator
- je bent bereid in twee ploegen te werken
- je bent leergierig

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via