Magazijnmedewerker / Heftruckchauffeur

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Hoogezand

Over de functie

Ondanks de bom volle gangpaden, weet jij als geen ander de juiste weg naar het juiste vak. Dit doe jij niet lopend maar met de heftruck! Geen order is jou te veel! Jij behoudt het overzicht en weet precies waar de pallet staat met daarop de juiste vracht.

Als heftruckchauffeur/magazijnmedewerker werk jij samen met één à twee collega’s. Jullie zijn perfect op elkaar ingespeeld, hierdoor weten jullie precies waar alle goederen staan.
Je controleert binnenkomende goederen op aantal, ordernummer en op eventuele beschadigingen en zet deze weg in het magazijn. Tevens is het werken met een computer geen probleem. Door jouw precisie kloppen de aantallen in het magazijn met de aantallen in de computer. De orders worden vanuit de vestiging Hoogezand bevestigd naar de Vestiging in Alphen aan den Rijn, hierdoor is het van belang dat jij de orders kritisch controleert. Overige magazijnwerkzaamheden bestaan uit het schoonhouden van het magazijn.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een onafhankelijk familiebedrijf, dat al meer dan 35 jaren actief is binnen de zoetwarenmarkt. De groep bestaat uit een salesunit en 2 fabrieken in Nederland waar een uitgebreid assortiment aan zoetwaren wordt geproduceerd.

Functie eisen

-Ervaring in een functie van; logistiek medewerker, magazijnmedewerker, orderpicker is een pré;
-Je bent bereid om in de dagdienst te werken; in de toekomst zal dit veranderen in de twee ploegen;
-Zelfstandige oplossingsgerichte instelling, daarnaast moet je nauwkeurig kunnen lezen;
-Ervaring met computers en computersystemen o.a. Navision;
-Goede sociale en communicatieve vaardigheden;
-Servicegerichte instelling;
-Hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij:
Wij bieden een fulltime functie voor een medewerker die zich voor een langere periode wil inzetten bij een groeiend bedrijf. Je komt te werken in een enthousiast team met betrokken collega’s.
Je salaris is conform cao Zoetwareninductie vastgesteld en zal met je ontwikkeling meegroeien.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via