Handlanger vloeren

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers in Groningen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste kandidaat die de kneepjes van het vak wil leren op het gebied van het leggen van vloeren. Ervaring is niet nodig, je wordt namelijk volledig opgeleid. Wel beschik je over twee rechter handen, zodat je de werkzaamheden snel op kan pakken.

Werkzaamheden bestaan met name uit het leggen van diverse soorten vloeren; bijvoorbeeld laminaat, pvc, tapijt, vinyl en mamoleum. Daarnaast ondersteun je bij traprenovaties, schilderwerk en help je zo nu en dan in de bijbehorende winkel.

Wat wij bieden:
Een baan voor langere tijd, met uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Je wordt volledig intern opgeleid, zodat je in de toekomst wellicht zelfstandig vloeren kunt gaan leggen. Daarnaast ontvang je een marktconform salaris.

Functie eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een kandidaat met een flinke dosis enthousiasme. Je vindt het geen probleem om fysiek zwaar werk te doen. Verder:
- heb je geen 9 tot 5 mentaliteit;
- ben je een echte aanpakker;
- kun je makkelijk schakelen tussen verschillende soorten werkzaamheden;
- kun je zowel goed samenwerken als zelfstandig werken.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via