Postsorteerder

  • Aantal uren per week 38 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Leeuwarden

Over de functie

HO HO HO, wat vliegen de vele kerstkaarten je om het hoofd. Even pas op de plaats. Zelfs in dit digitale tijdperk komen er bij FRL Post nog vele kaarten en andere postpakketten over de vloer. Via de Noordpool waar het echt topdrukte is met vele wensenlijsten en cadeaus, wordt er vanuit Leeuwarden een geadresseerde blij gemaakt met een leuke afbeelding en lieve tekst of juist met een tof cadeau.
Om dit goed te laten verlopen vragen wij jou. Jij wilt met jouw kleine handgebaar bijdragen aan iets moois voor een ander.

Vanuit het magazijn aan de Zwettestraat ga jij in een leuk samenwerkend team aan de slag om deze poststukken te sorteren en klaar te zetten voor transport. Je waant je een weg bij een aangewezen stelling. Deze is gevuld met kratten welke corresponderen met de poststukken in krat op de grond. Belangrijk is om dit nauwkeurig te doen zodat postcode 8912 in de juiste postbodetas komt en niet in postcodegebied 8921 op de mat valt.

Van 10 december tot en met 28 december kun je in twee diensten werken om lekker wat bij te verdienen. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 14:00 of van 15:00 tot 22:00.
Een voorbeeld: ben je 20 jaar dan verdien je €7.16 bruto per uur en daar komen de toeslagen nog bovenop! Ben je ouder of jonger? Dan krijg je afhankelijk van je leeftijd een ander hoger of lager bedrag.

Functie eisen

- Je bent betrouwbaar
- Je bent flexibel
- Je bent fysiek in orde
- Je bent letter- en cijfervaardig sterk

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via