Verkoopmedewerker marktkraam

  • Aantal uren per week 16 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Vind je het leuk om mensen te helpen en producten te verkopen op de markt van Groningen? Vind je het heerlijk om in de buitenlucht te werken ongeacht de temperatuur? Reageer dan op deze vacature!

Wij zijn voor een opdrachtgever in Groningen op zoek naar een klantgerichte, enthousiaste verkoopmedewerker (parttime).

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het helpen/adviseren van klanten, afrekenen en het aanvullen van de producten. De marktkraam staat op dinsdag, vrijdag en zaterdag op de Vismarkt in Groningen. En op donderdag op de markt in Vinkhuizen in Groningen. Het betreft een poulier die gespecialiseerd is in kipproducten.

Wat wij bieden:
Een leuke baan voor langere tijd voor gemiddeld 20 uur per week. Er zijn twee vaste werkdagen; donderdag en zaterdag. Overige uren worden ingepland in overleg en op wisselende dagen en tijden. Je ontvanget een marktconform salaris.

Functie eisen

Onze opdrachtgever is op zoek naar een klantvriendelijke, representatieve kandidaat. Verder:
- weet je van aanpakken;
- ben je stressbestendig op drukke momenten;
- flexibel ingesteld;
- standaard beschikbaar op donderdag en zaterdag.

Ervaring op de markt of met verkoopwerkzaamheden in een winkel is een pré, maar niet noodzakelijk.

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil je in aanmerking komen? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten door je cv te uploaden via onderstaande sollicitatieknop. Heb je toch nog inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op 050-3139003.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via