Loodsmedewerker

  • Aantal uren per week 24 uur
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Groningen

Over de functie

Heb jij ervaring in een loods en ben je elke avond beschikbaar? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Wij zoeken voor een opdrachtgever in Groningen iemand voor de dagelijkse loods werkzaamheden. Je vindt het geen probleem om elke avond te werken. De diensten voor de loods zijn vanaf 17.00 uur tot einde proces. Wij zijn op zoek naar een zelfverzekerd persoon die verantwoordelijk werk niet uit de weg gaat. Je moet zelfstandig en in teamverband kunnen werken en je hebt bij het laatste geen moeite om mensen aan te sturen.
Een onderdeel van de werkzaamheden in de loods is perronwerk. Dit betekent dat je op een elektrische pompwagen de scanner voorziet van pakketten al dan niet gestapeld op pallets of in kooien. Tijdens het proces moeten er pallets gesealed worden, trailers geladen worden en er wordt tussentijds opgeruimd. Ook wordt er bijgehouden hoe laat de verschillende trailers cq. bakwagens binnenkomen en wat ze hebben geladen, welke goederen er weer mee retour gaan en hoe laat ze weer vertrekken. Dit is fysiek inspannend werk en je beschikt dan ook over een goede lichamelijke conditie. Tevens is logistieke denkwijze en inzicht van groot belang.

Het is verplicht in het bezit te zijn van een geldig certificaat voor het besturen van Electrische Pallet Truck en je hebt hier ook ervaring mee.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met loods werkzaamheden.
- Je spreekt goed de Nederlandse taal en beheerst tevens het Engels.
- Je bent elke avond vanaf 17.00 uur beschikbaar en kan eventueel doorwerken tot 23.00 uur.
- Je bent stressbestendig en klantvriendelijk en hebt geen moeite met het aansturen en begeleiden van loods personeel.

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via