Productiemedewerker Beton

  • Aantal uren per week 40 uur
  • Dienstverband Uitzendbasis
  • Standplaats Akkrum

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Akkrum, een mooi familiair en snelgroeiend bedrijf, zoeken wij een Productiemedewerker!

Jouw werk als Productiemedewerker bestaat uit het produceren van betonproducten. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het oliën van mallen, het leggen van de bewapening in diverse mallen en het storten van beton. Daarnaast ben je ook bereid om andere voorkomende werkzaamheden op te pakken. Denk hierbij aan het schoonhouden van de mallen en van jouw werkplek.

Wat bieden wij jou?
Naast een fulltime baan van 40 uur in de dagdienst voor langere tijd bieden wij jou een bruto uurloon vanaf € 11,37 en heb jij recht op een reiskostenvergoeding van maximaal € 6,00 per dag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een Fries familiebedrijf die een handelsonderneming voert in de handel van betonplaten, stelconplaten, keerwanden, betonklinkers, steenschotten, houtenschotten, sleufsilowanden, industrieplaten, betonmortels en dergelijke. Tevens heeft onze opdrachtgever deelnemingen in meerdere productielocaties van onder ander betonplaten, keerwanden, rundveeroosters en stapelblokken. Ook hebben zij een aantal importeurschappen van fabrikanten uit de Benelux en Duitsland.

Functie eisen

- je bent gemotiveerd en leergierig
- je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
- je bent voor langere tijd beschikbaar
- je bent fysiek goed in orde

Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie?
Solliciteer dan via de Solliciteren knop. Neem voor meer informatie gerust contact op met onze vestiging. De contactgegevens vind je op deze pagina.

Deel deze pagina via