MF Uitzendbureau Veendam

MF Uitzendbureau Veendam

Op zoek naar leuk werk in Veendam? MF Uitzendbureau Veendam heeft een groot aanbod aan banen in Veendam en omgeving. Op deze pagina zie je alle openstaande functies in diverse sectoren en voor verschillende opleidingsniveaus. Kom je niets tegen dat bij je past? Geen nood, wij vinden een geschikte baan! Schrijf je online in of kom naar onze vestiging in Veendam. Wij zetten graag onze ervaring en ons uitgebreide netwerk van werkgevers in om jouw nieuwe werkplek te vinden.

Vacatures uitzendbureau Veendam

MF Uitzendbureau Veendam: voelspriet in de regio

MF Uitzendbureau gelooft in de kracht van regionaal werken. Daarom hebben we maar liefst acht vestigingen in Noord-Nederland, waaronder Veendam. Wij kennen de regio, de markt en de opdrachtgevers goed. Dat zorgt ervoor dat wij de bedrijven kennen waar je aan de slag kunt. Dat maakt ons tot een betrouwbaar, betrokken en kundig uitzendbureau.

Het diverse vacatureaanbod van MF Veendam

In Veendam en omgeving zitten veel verschillende soorten bedrijven die regelmatig op zoek zijn naar nieuwe fulltime of parttime medewerkers. Denk aan banen in de sector techniek, administratief/secretarieel, industrie & productie, magazijn & logistiek, financieel en commercieel. Heb jij ervaring in een van de genoemde vakgebieden of zin in een carrièreswitch? Kijk dan naar de openstaande functies in de sector van jouw wens.

Vacatures in Veendam en daarbuiten

De meeste openstaande vacatures van MF Uitzendbureau Veendam zijn voor werkgevers in Veendam. Daarnaast vind je ook functies voor plaatsen in de buurt, zoals in Musselkanaal, Stadskanaal, Winschoten, Ter Apel en Oude Pekela. Wanneer jij je zoekcirkel nog verder wilt uitbreiden, dan kun je ook ons aanbod bekijken in bijvoorbeeld de stad Groningen.

MF Uitzendbureau Veendam is er voor iedereen

Wat jouw opleidingsniveau, ervaring of competenties ook zijn: we zijn ervan overtuigd dat wij met onze meer dan 40 jaar ervaring en ons brede aanbod aan vacatures werk voor je vinden. Zo hebben we functies voor hoger opgeleiden en middelbaar opgeleiden. Daarnaast staan er regelmatig vacatures online waarvoor je geen scholing of ervaring nodig hebt. Zo zijn we er voor iedereen.

Fulltime of parttime werken via MF Veendam

Zou jij het liefst elke dag aan de slag willen? Dan is een fulltimebaan jou op het lijf geschreven. Het vacaturebestand van ons uitzendbureau in Veendam bevat veel functies voor 40 uur per week. Maar ook als je liever minder uren maakt, zijn er genoeg interessante vacatures voor jou. Staan er op dit moment geen parttimefuncties online? Neem dan gerust contact met ons op. Dan weten we je te vinden wanneer er passende functies vrijkomen.

Inschrijven bij MF Uitzendbureau Veendam

Het kan gebeuren dat je nu geen vacature vindt die jou aanspreekt. We raden je aan om dan het inschrijfformulier in te vullen. Hoe meer je over jezelf vertelt, hoe beter wij je kunnen helpen. Na het ontvangen van het formulier nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Dan bespreken we jouw wensen. Voor je het weet heb jij een nieuwe uitdagende functie in Veendam!

Voor werkgevers in Veendam

Ben jij een werkgever in Veendam en ben je op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers? Laat dat maar aan MF Veendam over. We gaan graag voor jou aan de slag om de passende kandidaten te vinden. We hebben een uitgebreid bestand aan gemotiveerde medewerkers voor diverse sectoren. Meld hier je vacature(s) aan of neem hier contact op met MF Veendam.

Veelgestelde vragen over MF Uitzendbureau Veendam

Waar is jullie vestiging?

Het adres van MF Uitzendbureau Veendam is Beneden Oosterdiep 9. Je bent altijd welkom om binnen te lopen!

Wat is de werkwijze van MF Veendam?

Wij zetten alle openstaande vacatures in Veendam online, zodat jij op je gemak kan kijken. Daarnaast is het ook mogelijk om je bij ons in te schrijven of langs te komen voor een persoonlijk gesprek.

Wat voor soort vacatures heeft MF Uitzendbureau Veendam?

Bij ons vind je vacatures in allerlei vakgebieden, zoals magazijn & logistiek, commercieel, techniek, financieel en industrie & productie.

Zijn alle vacatures voor werk in Veendam?

Onze vestiging in Veendam heeft vooral vacature in Veendam. Maar we hebben ook vacatures in bijvoorbeeld Winschoten, Stadskanaal en Musselkanaal. Wanneer je buiten Veendam zoekt, kun jij bij een van onze andere vestingen terecht.

Welke soorten dienstverbanden bieden jullie aan?

Bij MF Veendam vind je fulltime- en parttimefuncties. Daarnaast zijn er zowel tijdelijke als vaste dienstverbanden. Regelmatig bieden werkgevers ook uitzicht op een vast dienstverband.

Hoe vaak zet MF Veendam nieuwe vacatures online?

Over het algemeen staan er regelmatig nieuwe uitdagende functies online. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor onze vacature-alert. Dan krijg jij een mailtje zodra we een nieuwe functie hebben in de vakgebieden van jouw wens.

Ik wil solliciteren naar een vacature in Veendam. Hoe doe ik dat?

We maken solliciteren gemakkelijk voor je. Je hoeft alleen maar op de knop ‘Solliciteren’ te klikken onderaan de vacature en je gegevens in te vullen. Dat is het!

Ik zie helaas geen passende vacature. Wat nu?

Dan gaan wij voor je op zoek! Je bent van harte welkom op onze vestiging in Veendam voor een kop koffie en een gesprek. Dan praten we over je wensen, je ervaring en je vaardigheden. Tot snel!

MF Uitzendbureau Veendam
Beneden Oosterdiep 9
9641 JA Veendam

Openingstijden

  • Maandag van 8:30 tot 17:30
  • Dinsdag van 8:30 tot 17:30
  • Woensdag van 8:30 tot 17:30
  • Donderdag van 8:30 tot 17:30
  • Vrijdag van 8:30 tot 17:30
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten