Caparis

Ontdek boeiende carrièremogelijkheden met MF Uitzendbureau bij Caparis, het vooraanstaande talent- en werkbedrijf van Friesland. Caparis staat bekend om haar toewijding aan sociaal ondernemen en is op zoek naar gemotiveerde medewerkers. In samenwerking met meer dan 100 bedrijven in de regio, biedt Caparis begeleiding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om hen naar passende werkplekken te leiden.

Vacatures bij Caparis

Caparis vacatures in Drachten

MF Uitzendbureau heeft interessante vacatures bij Caparis, het toonaangevende talent- en werkbedrijf van Friesland. Caparis richt zich op samenwerking met organisaties die zich inzetten voor sociaal ondernemen en die op zoek zijn naar gemotiveerde medewerkers. Het doel van Caparis is het begeleiden van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt naar een geschikte werkplek. Dit kan zowel bij een van de meer dan 100 bedrijven in de regio zijn waarmee ze samenwerken, als bij Caparis zelf.

Bij Caparis gaat het verder dan alleen het aanbieden van banen. Ze bieden mensen structuur, zekerheid, sociale contacten en de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen. Caparis streeft ernaar om iedereen de kans te geven om te leren en te groeien, op voorwaarde dat ze dat willen en kunnen. Dit wordt gerealiseerd door passend werk aan te bieden en deskundige begeleiding te bieden.

De overtuiging van Caparis is dat ieder individu uniek is en over talenten beschikt die erkend en gezien moeten worden. Elk talent verdient een plek waar het tot zijn recht komt. Bij Caparis is er een geschikte werkplek voor iedereen.

Zie jij die baan bij Caparis wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Drachten via 0512 54 27 42.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.