Werken bij Green Logistics

Hieronder vind je de actuele vacatures bij Green Logistics. Bij Green Logistics maken ze op een slimme manier gebruik van automatisering op de juiste plekken. Daardoor is er veel rust op de werkvloer en kan je als medewerker juist profiteren van deze technologische ontwikkelingen.

Vacatures bij Green Logistics

Green Logistics vacatures in Groningen

Green Logistics bestaat al sinds 1972 en is een belangrijk logistiek dienstverlener die gevestigd is in Aduard, Groningen. De naam Green Logistics zegt het eigenlijk al; zij bieden maatwerk op een verantwoorde groene manier. Daarbij denken ze niet alleen aan het nu, maar houden ze ook rekening met de toekomst. Hier zijn ook de logistieke processen veelal op ingericht. Ze hebben een wereldwijd netwerk en brengen de internationale en lokale logistieke markt samen.

De beste banen van Green Logistics via MF Uitzendbureau

De beste banen bij Green Logistics vind je via MF Uitzendbureau. Denk aan vacatures voor functies als logistiek medewerker, inpakker of installateur. Dit is slechts een greep uit de vacatures die Green Logistics aanbiedt via MF Uitzendbureau.

Wil jij werken bij Green Logistics?

De goederen die vervoerd worden bestaan uit duizenden grote en kleine producten die eerst per vrachtvlucht of schip verstuurd worden om vervolgens vervoerd te worden naar het warehouse in Aduard. Vanuit het warehouse worden de producten weer door heel Europa verstuurd. Naast het vervoeren van goederen zijn het verpakken, herpakken, labelen en coderen van goederen ook belangrijke onderdeel van het logistieke traject bij Green Logistics.

Werkzaamheden zijn in zones opgedeeld en dat zorgt voor rust op de werkvloer.

Green Logistics vacatures in Aduard, Groningen

Green Logistics is gevestigd in Aduard. De locatie is het beste per auto te bereiken.

Zie jij die baan bij Green Logistics wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Groningen via 050 313 9003.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.