Werken bij Royal de Boer

Wist jij dat Royal de Boer zorgt voor het welzijn van koeien en voor meer gemak bij de melkveehouder? Royal de Boer zorgt namelijk dat koeien altijd comfortabel kunnen genieten van de meest toekomstgerichte stalinrichting. Meer dan honderd collega's in onder andere de logistiek, montage en productie werken elke dag gemotiveerd aan de beste stalinrichtingen. In de moderne werkplaats voel je nog elke dag dat Royal de Boer een echt familiebedrijf is. Zo wordt er familiaal en met respect met de medewerkers omgegaan, en gelden er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Klinkt goed toch?

Vacatures bij Royal de Boer

Werken bij Royal de Boer
Werken bij Royal de Boer
Werken bij Royal de Boer

Vacatures bij Royal de Boer Stalinrichtingen

Bij Royal de Boer zijn ze altijd op zoek naar goede mensen. Zo kan je aan het begin van het proces werken als lasser, maar ook verder in het proces aan de slag als montagemedewerker.

Royal de Boer is van oorsprong een familiebedrijf en werd in 1869 opgericht in Leeuwarden als borstelfabriek. Inmiddels is Royal de Boer uitgegroeid tot een van de grootste leveranciers en specialist van hoogwaardige stalinrichting voor de melkveehouderij. Het is de missie van Royal de Boer om de welzijn en de leefomgeving van de koe te verbeteren. Daarom innoveert Royal de Boer constant om het koe-welzijn iedere keer weer te verhogen.  

Werken bij Royal de Boer

Bij Royal de Boer leveren ze goed materiaal voor een stal waar koeien zich thuis voelen, maar ook hun eigen personeel is minstens zo belangrijk. Royal de Boer is van oorsprong een familiebedrijf en dat merk je! Je voelt je gelijk welkom en wordt goed opgenomen in het team. Want samen zorg je voor tevreden klanten (en koeien). Bij Royal de Boer werk je voor de meest uiteenlopende veehouders in Nederland en zelfs over de grens. Door het moderne machinepark kan Royal de Boer veel verschillende producten aanbieden. Oftewel een ontzettende diversiteit aan taken en dus lekker veel afwisseling in je werk! Daarom zoeken ze goede collega’s die samen iets moois willen maken.

Royal de Boer vacatures in Leeuwarden

De productielocatie van Royal de Boer is gevestigd in Leeuwarden en is goed bereikbaar met de auto.

Daarom wil jij werken bij Royal de Boer!

  • Goed salaris
  • Reiskostenvergoeding van €0,21 al vanaf 4km!
  • Een leuk groot team met gemotiveerde collega's
  • Een echt familiebedrijf met een geweldige sfeer waar jij als volwaardige collega gezien en gewaardeerd wordt. Bij binnenkomst wordt je door de desbetreffende voorman opgevangen, voorgesteld aan de naaste collega’s en intern opgeleid.