Werken bij Scapino

Welkom bij de bruisende wereld van Scapino, waar passie voor schoenen, mode, sport, en vrijetijdsartikelen samenkomen in een oer-Hollands bedrijf! Als dé grootste aanbieder in Nederland staat Scapino bekend om haar betrokken, vriendelijke, en servicegerichte medewerkers die met enthousiasme werken aan een gezonde toekomst. Of je nu dol bent op een modieuze ontdekkingstocht of juist deskundig advies nodig hebt, bij Scapino waarderen we onze klanten en streven we ernaar dat zij altijd met een positief gevoel onze winkels verlaten.

Wil jij deel uitmaken van het dynamische team en bijdragen aan de unieke sfeer van Scapino? Dan is dit jouw kans! Ontdek de mogelijkheden en solliciteer vandaag nog bij Scapino via MF Uitzendbureau. Wees een essentieel onderdeel van het succes van Scapino – de plek waar jouw carrière stappen maakt en waar elke dag een nieuwe ontdekking is!

Vacatures bij Scapino

Scapino vacatures in Assen

Als een oer-Hollands bedrijf staat Scapino bekend als de grootste aanbieder in Nederland op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Gedreven door betrokken, vriendelijke, en servicegerichte medewerkers met een passie voor schoenen en mode, bouwt Scapino aan een gezonde toekomst. Of klanten nu gewoon even komen rondneuzen of deskundig advies nodig hebben, de medewerkers respecteren altijd de klanten en zorgen ervoor dat zij een positieve ervaring overhouden aan hun bezoek aan Scapino. Wil jij bijdragen aan deze missie? Solliciteer dan bij Scapino!

In de jaren zeventig werd Scapino opgericht door Berend Ziengs, een echt Nederlands bedrijf dat vanaf het midden van de jaren tachtig werd geleid door zijn zoon Henk Ziengs. Na een overname in 1997 is het bedrijf sinds enkele jaren weer in handen van Henk Ziengs. Zowel het hoofdkantoor als het distributiecentrum van Scapino zijn gevestigd aan de Industrieweg in Assen.

Scapino vertegenwoordigt een prachtig Nederlands merk, dat staat voor kwalitatieve schoenen, kleding, en sportartikelen tegen een aantrekkelijke prijs. Met meer dan 160 winkels verspreid over heel Nederland en een team van meer dan 2000 medewerkers, helpen de medewerkers dagelijks klanten met een glimlach, met als uiteindelijk doel de klant tevreden naar huis te laten gaan. Recentelijk heeft Scapino haar winkelformule vernieuwd om het bedrijf nog aantrekkelijker en beter te maken.

Werken bij Scapino in Assen

Ben je gepassioneerd door schoenen en kleding en klaar voor een nieuwe uitdaging? Ontdek dan de mogelijkheden bij Scapino! Bij Scapino zijn ze voortdurend op zoek naar enthousiaste en gezellige teamleden om hun teams te versterken. Of je nu in een van de winkels, op het servicekantoor of in het distributiecentrum aan de slag wilt, er zijn diverse mogelijkheden.

Benieuwd of jouw perfecte positie op jou wacht? Bekijk snel onze vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuw lid van het Scapino team! Vergeet niet dat MF Uitzendbureau momenteel vacatures heeft voor Scapino, dus ontdek samen met ons de kansen die op jou wachten.

Zie jij die baan bij Scapino wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Assen via 0592 31 83 33.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.