MF Uitzendbureau Hoogezand

MF Uitzendbureau Hoogezand

Zoek jij een leuke baan in de omgeving Hoogezand? MF Uitzendbureau Hoogezand helpt je bij je zoektocht. Bij ons vind je een ruim aanbod van vacatures in verschillende sectoren en voor alle opleidingsniveaus. Hieronder zie je alle openstaande fulltime- en parttimefuncties in Hoogezand en daarbuiten. Zit er geen geschikte vacature voor je bij? Vul dan ons inschrijfformulier in of kom langs bij onze vestiging in Hoogezand. Wij kijken graag samen naar een baan die aansluit bij jouw opleiding en ervaring.

Vacatures uitzendbureau Hoogezand

Waarom MF Uitzendbureau Hoogezand

MF in Hoogezand heeft al 40 jaar ervaring en uitstekende contacten met werkgevers in Noord-Nederland. We kennen de regio en de markt door en door. Daarom kunnen wij jou goed helpen bij het vinden van werk. We denken en zoeken met je mee met als doel dat jij de baan vindt die het beste bij je past.

Vacatures in Hoogezand en omgeving

Op onze website zie je alle beschikbare vacatures in Hoogezand in een oogopslag. Dat is wel zo gemakkelijk. Vind je het niet erg om wat langer te reizen? Dan kun je ook onze openstaande vacatures in Groningen of Veendam bekijken.

Werken in het vakgebied dat bij je past

Bij MF Uitzendbureau Hoogezand vind je vacatures in verschillende sectoren, zoals in de bouw, horeca & toerisme, commercieel, klantenservice, techniek, HR & management en magazijn & logistiek. Bevalt een van deze vakgebieden jou of heb je ervaring in een van de genoemde gebieden? Bekijk dan de openstaande vacatures of informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Vacatures voor bepaalde en onbepaalde tijd

Je kunt bij ons terecht voor banen met een tijdelijk of een vast contract. Vakantiewerk of een bijbaan zijn altijd baantjes voor bepaalde tijd. Er zijn echter ook veel tijdelijke functies waarbij je uitzicht hebt op een vast dienstverband. Dat maakt de vacatures vaak extra interessant.

Fulltime en parttime vacatures

In het vacaturebestand van MF Uitzendbureau Hoogezand zijn zowel fulltime- als parttimefuncties. Fulltime werken betekent dat je 36 – 40 uur per week aan de slag bent. Als je parttime werkt, maak je minder uren. Je werkt bijvoorbeeld minder dagen of draait minder uren op één dag.

Vakantiewerk via ons uitzendbureau in Hoogezand

Wil jij in de vakantie een extra zakcentje verdienen? Dan zit je bij MF goed. Bij ons vind je verschillende vakantiebaantjes, bijvoorbeeld magazijnmedewerker of logistiek medewerker. Vooral in de zomermaanden hebben we vakantiewerk en seizoenswerk beschikbaar.

Werk zonder opleiding

We hebben verschillende vacatures waarvoor geen opleiding vereist is. Ook zonder diploma kun jij dus aan het werk via ons uitzendbureau in Hoogezand. Diverse werkgevers bieden ook opleidingen of cursussen aan. Zo kun jij je op de werkvloer verder ontwikkelen.

Eenvoudig solliciteren op een vacature in Hoogezand

Zie jij een functie die bij je past? Klik dan op de knop ‘Solliciteren’ onderaan de vacaturetekst. Vul simpelweg je gegevens in, voeg je cv toe en klik op ‘Verstuur mijn sollicitatie’. Dan krijg je zo snel mogelijk een reactie.

Inschrijven bij MF Uitzendbureau Hoogezand

Zie jij nog geen vacaturematch? Schrijf je dan bij ons in. We nemen vervolgens contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt je inschrijven via dit formulier.

Persoonlijke dienstverlening

Vind je het prettiger om ons persoonlijk te spreken? Dat kan ook! Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie en een gesprek. Dan praten we over je wensen, je ervaring, vaardigheden en werkverleden. Daarna gaan we op zoek naar de beste baan voor jou in de buurt.

Ben jij een werkgever en op zoek naar tijdelijke of vaste medewerkers? Lees dan hier wat we voor jou kunnen betekenen.

Veelgestelde vragen over MF Uitzendbureau Hoogezand

Waar kan ik jullie vinden?

Je vindt ons kantoor aan de Kerkstraat 150 in Hoogezand. Dit is de allereerste vestiging van MF!

Wat doet MF Uitzendbureau Hoogezand?

Wij helpen je bij het vinden van werk. Wij vinden dat je een baan verdient die bij je past en daarvoor zetten wij graag onze ervaring en ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in.

Wat voor soort vacatures in Hoogezand hebben jullie?

We hebben vacatures in verschillende sectoren, zoals techniek, bouw, klantenservice, HR & management, magazijn & logistiek, horeca & toerisme en commercieel.

Voor welke opleidingsniveaus hebben jullie vacatures?

De vacatures bij ons uitzendbureau in Hoogezand lopen uiteen van ongeschoold tot wetenschappelijk geschoold. Soms biedt de werkgever ook interessante opleidingsmogelijkheden aan.

Welke soorten dienstverbanden bieden jullie aan?

Bij MF Hoogezand vind je fulltime- en parttimefuncties. Sommige dienstverbanden zijn tijdelijk, maar er zijn ook functies voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden we vakantiewerk en seizoenswerk aan.

Hoe vaak staan er nieuwe vacatures online?

We zetten regelmatig nieuwe vacatures in Hoogezand online. Houd onze website dus in de gaten. Je kunt ook gebruik maken van onze vacature-alert. Zo blijf je op de hoogte wanneer iets nieuws binnenkomt.

Wat moet ik doen als ik een leuke vacature in Hoogezand zie?

Zie jij een leuke functie? Dan kun je direct solliciteren door op de knop ‘Solliciteren’ te klikken.

De vacatures zijn niet wat ik zoek. Wat moet ik doen?

Je kunt via ons online inschrijfformulier je gegevens achterlaten, zodat we weten wat je zoekt. We nemen dan contact met je op om alle mogelijkheden te bespreken. Daarnaast kun je ook bij ons langskomen op kantoor. Dan kijken we samen naar een leuke functie.

MF Uitzendbureau Hoogezand
Kerkstraat 150
9603 AL Hoogezand

Openingstijden

  • Maandag van 8:00 tot 17:00
  • Dinsdag van 8:00 tot 17:00
  • Woensdag van 8:00 tot 17:00
  • Donderdag van 8:00 tot 17:00
  • Vrijdag van 8:00 tot 17:00
  • Zaterdag gesloten
  • Zondag gesloten