Werken bij Borgesius

Borgesius houdt zich bezig met het produceren van brood en andere lekkernijen voor onder andere grote supermarkten. Er worden daarom hoge eisen gesteld aan de kwaliteit van het product om de klanten en consumenten altijd van een heerlijk product te kunnen voorzien. Door middel van vakmanschap en een goedlopend productieproces wordt de kwaliteit van de producten gewaarborgd. Ook werken bij Borgesius? Kijk dan snel verder!

Vacatures bij Borgesius

Borgesius vacatures in Sappemeer

Als je geniet van het werken met machines, de heerlijke geur van vers brood en de uitdaging om een indrukwekkende productielijn te beheren, zou deze functie bij Bakkerij Borgesius in Sappemeer wel eens perfect voor je kunnen zijn. Wil je aan de slag in een hecht team, in een productieomgeving waar je je nooit verveelt? Solliciteer dan direct!

De leukste banen bij Borgesius via MF Uitzendbureau

De leukste banen bij Borgesius vind je via MF Uitzendbureau. Denk aan vacatures voor functies als operator, teamleider of productie. Dit is slechts een greep uit de vacatures die Borgesius aanbiedt via MF Uitzendbureau.

Bij bakkerij Borgesius draait het niet alleen om heerlijk brood, maar ook om de zorg voor hun medewerkers. Je krijgt volop kansen en ruimte om je talenten te laten zien en je verder te ontwikkelen. Intern een opleiding volgen behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Je salaris varieert tussen € 13,27 en € 17,00 per uur op basis van een 40-urige werkweek (fulltime), afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring. Bovendien ontvang je extra toeslagen van minimaal 34% voor werk in de avonduren, nachten of weekenden!

Daarom wil jij werken bij Borgesius!

  • Werken bij een toonaangevende werkgever in Sappemeer
  • Goed salaris vanaf €13,27 per uur (afhankelijk van ervaring)
  • Fulltime dienstverband (ma t/m vr) in 3-ploegendienst
  • Extra toeslagen van minimaal 34% voor werk in de avonduren, nachten of weekenden
  • Goede werksfeer
  • Veel ontwikkelingsmogelijkheden

Zie jij die baan bij Borgesius wel zitten?

Reageer snel op één van de openstaande vacatures, schrijf je in of neem contact op met MF Hoogezand via 0598 395 601.

Zit de juiste vacature er nu niet voor jou bij? Stel dan een banenmelder in of schrijf je alvast in bij MF Uitzendbureau.