Nieuws van MF Uitzendbureau

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.

Resultaat 1 tot 6 van 7

Algemeen

Feestelijke opening nieuwe vestiging MF Hoogezand

Op vrijdag 1 maart is de nieuwe vestiging van MF Hoogezand feestelijk geopend.
Lees meer

Algemeen

Negen uitzendrachten overgenomen door GETEC.PARK.EMMEN

Op dinsdag 13 februari vierden we dat negen uitzendkrachten van de MF-vestiging in Emmen een vast dienstverband hebben gekregen bij GETEC.PARK.EMMEN. Van deze groep zijn er acht werkzaam op de logistieke afdeling en één op het laboratorium. Allen hebben zij een langdurige staat van dienst bij MF Uitzendbureau.
Lees meer

Algemeen

Nieuwe vestiging MF Hoogezand!

Groot nieuws voor MF Hoogezand! We zijn verhuisd naar onze nieuwe locatie op Kerkstraat 150! Ben je op zoek naar werk of wil je gewoon even bijpraten? Kom gezellig langs voor een kop koffie en een informeel gesprekje. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten op onze nieuwe plek. Tot snel!
Lees meer

Algemeen

Economie gekrompen in eerste kwartaal 2023

Volgens de tweede berekening van het CBS is de economie in het eerste kwartaal van 2023 met 0,3% gedaald ten opzichte van het vierde kwartaal van 2022. Deze daling is vooral toe te schrijven aan een grotere onttrekking uit de voorraden.
Lees meer

Algemeen

Verlenging samenwerking met GETEC

We hebben onze samenwerking met GETEC in Emmen met 3 jaar verlengd. MF Uitzendbureau is sinds 2019 de leverancier en partner van GETEC voor de inzet van flexibel personeel in de logistiek en in het laboratorium. Dit doen we vanuit een inhouse locatie, waardoor we snel kunnen schakelen met de medewerkers van GETEC en goed bereikbaar zijn voor onze flexmedewerkers.
Lees meer

Algemeen

Verlenging samenwerking met Eska

Vandaag hebben we onze samenwerking met Eska verlengd en een raamovereenkomst voor de komende 3 jaar getekend. MF Uitzendbureau is al 10 jaar de leverancier en partner van Eska voor de inzet van flexibel personeel op de productielocaties in Hoogezand en Sappemeer.
Lees meer
Vorige
1 2