• Algemeen
  • Negen uitzendrachten overgenomen door GETEC.PARK.EMMEN

Negen uitzendrachten overgenomen door GETEC.PARK.EMMEN

  • 13 februari 2024
  • Algemeen
  • Sanne Heitkamp

Op dinsdag 13 februari vierden we dat negen uitzendkrachten van de MF-vestiging in Emmen een vast dienstverband hebben gekregen bij GETEC.PARK.EMMEN. Van deze groep zijn er acht werkzaam op de logistieke afdeling en één op het laboratorium. Allen hebben zij een langdurige staat van dienst bij MF Uitzendbureau.

Negen uitzendrachten overgenomen door GETEC.PARK.EMMEN

Dankzij hun toewijding en de groei van activiteiten op GETEC.PARK.EMMEN, konden zij nu de stap maken naar een vast dienstverband.
 
Sander Schiphouwer, Intercedent bij MF, zegt hierover: "Het overnemen van uitzendkrachten geeft ons als uitzendorganisatie veel voldoening. Het toont aan dat wij een waardevolle bijdrage hebben geleverd aan onze opdrachtgever."

Auteur

Sanne Heitkamp

Contentmarketeer

Sanne Heitkamp werkt sinds 2022 als contentmarketeer bij MF. Zij schrijft onder andere artikelen voor mf.nl.

Lees onze andere nieuwsberichten

Wet en regelgeving

Wet voor meer zekerheid flexmedewerkers

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de wet Meer zekerheid Flexwerkers gepubliceerd. Dit wetsvoorstel bevat verschillende maatregelen die gericht zijn op het vergroten van de zekerheid en rechten van flexwerkers, terwijl tegelijkertijd enkele vormen van flexibiliteit worden beperkt. De verwachting is dat in de loop van 2024 de wet zal worden ingevoerd. De belangrijkste punten hebben wij alvast samengevat.
Lees meer

Algemeen

Feestelijke opening nieuwe vestiging MF Hoogezand

Op vrijdag 1 maart is de nieuwe vestiging van MF Hoogezand feestelijk geopend.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Kwaliteit Nederlandse vacatureteksten slecht

Met een rapportcijfer van een 4,2 voor de gemiddelde vacaturetekst presteren de Nederlandstalige vacatureteksten ondermaats. Dit is de conclusie na een analyse van 960 vacatures uit 7 diverse sectoren.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Toename aantal 15- en 16-jarigen met betaald werk

15- en 16-jarigen gingen in de afgelopen jaren vaker aan het werk. Dat meldt het CBS op basis van de Enquête beroepsbevolking (EBB). In deze leeftijdsgroep kwamen er de afgelopen twee jaar de meeste werkenden bij.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Iets meer dan de helft van alle werkenden werkt voltijd

In 2023 werkte 52 procent van alle werkenden voltijd; dat wil zeggen 35 uur of meer per week. In 2023 werkte 71 procent van de mannen voltijd en werkte 31 procent van de vrouwen voltijd. Daarmee neemt het aantal mensen met een voltijdbaan volgens cijfers van het CBS verder af.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Spanning op de arbeidsmarkt in 4e kwartaal even hoog

Door een daling van hetzelfde aantal werklozen als het aantal vacatures bleef de arbeidsmarkt in het vierde kwartaal van 2023 net zo gespannen als in het derde kwartaal. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.
Lees meer