• Algemeen
  • Avebe en MF Uitzendbureau zorgen samen voor een sterk agrarisch en werkend Noord-Nederland

Avebe en MF Uitzendbureau zorgen samen voor een sterk agrarisch en werkend Noord-Nederland

  • 11 april 2022
  • Algemeen
  • Marja Dijkstra

Royal Avebe en MF Uitzendbureau hebben onlangs hun driejarige samenwerkingsovereenkomst beklonken. MF Uitzendbureau ondersteunt sinds 1 januari Avebe met de inzet van flexibel personeel voor alle locaties in Noord-Nederland, voornamelijk gericht op de profielen operator en logistiek medewerker.

Avebe en MF Uitzendbureau zorgen samen voor een sterk agrarisch en werkend Noord-Nederland

Avebe heeft MF Uitzendbureau als nieuwe leverancier gekozen, omdat ze er alle vertrouwen in hebben dat zij alles goed regelt voor de uitzendkrachten en organisatie. Nico Buijs, Chief Human Resources Officer bij Avebe: "Avebe wordt gezien als een goede werkgever met een focus op duurzame inzetbaarheid. We zochten een partner die hierbij naadloos aansluit alsook bijdraagt aan proces- en kwaliteitsverbeteringen én dienstverlening biedt passend bij de cultuur van Avebe. Na een uitvoerig tendertraject hebben we geconcludeerd dat MF Uitzendbureau met haar werkwijze en dienstverlening het beste aan de doelstellingen voldoet."

Maggie Ammerlaan, Commercieel & Operationeel Directeur Abiant Holding: "We zijn heel blij met én trots op het partnerschap met Avebe. Vanuit ons ontstaan als agrarische coöperatie, het zijn van de expert in de sector Industrie en ons uitgebreid trackrecord op het gebied van continuous improvement kunnen wij Avebe als partner optimaal ondersteunen. Avebe kan onder andere rekenen op leveringsbetrouwbaarheid, poolopbouw- en inzicht per profiel, advies in de planning & flexibiliteitsbehoefte en deugdelijk uitgevoerde HR-activiteiten omtrent ziekteverzuim en functioneren van de flexkrachten."

Avebe en MF Uitzendbureau zorgen samen voor een sterk agrarisch en werkend Noord-Nederland

Auteur

Marja Dijkstra

B2B-marketeer

Marja Dijkstra werkt sinds 2007 als B2B-marketeer bij MF. Zij schrijft onder andere artikelen voor mf.nl.

Lees onze andere nieuwsberichten

Wet en regelgeving

Wet voor meer zekerheid flexmedewerkers

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de wet Meer zekerheid Flexwerkers gepubliceerd. Dit wetsvoorstel bevat verschillende maatregelen die gericht zijn op het vergroten van de zekerheid en rechten van flexwerkers, terwijl tegelijkertijd enkele vormen van flexibiliteit worden beperkt. De verwachting is dat in de loop van 2024 de wet zal worden ingevoerd. De belangrijkste punten hebben wij alvast samengevat.
Lees meer

Algemeen

Feestelijke opening nieuwe vestiging MF Hoogezand

Op vrijdag 1 maart is de nieuwe vestiging van MF Hoogezand feestelijk geopend.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Kwaliteit Nederlandse vacatureteksten slecht

Met een rapportcijfer van een 4,2 voor de gemiddelde vacaturetekst presteren de Nederlandstalige vacatureteksten ondermaats. Dit is de conclusie na een analyse van 960 vacatures uit 7 diverse sectoren.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Toename aantal 15- en 16-jarigen met betaald werk

15- en 16-jarigen gingen in de afgelopen jaren vaker aan het werk. Dat meldt het CBS op basis van de Enquête beroepsbevolking (EBB). In deze leeftijdsgroep kwamen er de afgelopen twee jaar de meeste werkenden bij.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Iets meer dan de helft van alle werkenden werkt voltijd

In 2023 werkte 52 procent van alle werkenden voltijd; dat wil zeggen 35 uur of meer per week. In 2023 werkte 71 procent van de mannen voltijd en werkte 31 procent van de vrouwen voltijd. Daarmee neemt het aantal mensen met een voltijdbaan volgens cijfers van het CBS verder af.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Spanning op de arbeidsmarkt in 4e kwartaal even hoog

Door een daling van hetzelfde aantal werklozen als het aantal vacatures bleef de arbeidsmarkt in het vierde kwartaal van 2023 net zo gespannen als in het derde kwartaal. Dit blijkt uit cijfers van het CBS.
Lees meer