Nieuws van MF Uitzendbureau

Lees hier het laatste nieuws over wetswijzigingen, de arbeidsmarkt, economie, ontwikkelingen in de branche en uiteraard over MF zelf.

Resultaat 13 tot 18 van 18

Arbeidsmarkt

Krapte op de arbeidsmarkt blijft stabiel

Uit de meest recente cijfers van het CBS blijkt dat de krapte op de arbeidsmarkt in het eerste kwartaal van 2023 ongeveer gelijk is gebleven ten opzichte van het voorgaande kwartaal. Het aantal openstaande vacatures bleef met 437.000 op hetzelfde hoge niveau als aan het einde van het vierde kwartaal van 2022.
Lees meer

Arbeidsmarkt

Hoogste cao-loonstijging in 40 jaar

In het eerste kwartaal van 2023 zijn de cao-lonen met 5,0% gestegen. Daarmee bereikte de stijging van de cao-lonen een nieuw hoogtepunt: de 5% is de hoogste stijging in 40 jaar. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS.
Lees meer

Algemeen

Verlenging samenwerking met GETEC

We hebben onze samenwerking met GETEC in Emmen met 3 jaar verlengd. MF Uitzendbureau is sinds 2019 de leverancier en partner van GETEC voor de inzet van flexibel personeel in de logistiek en in het laboratorium. Dit doen we vanuit een inhouse locatie, waardoor we snel kunnen schakelen met de medewerkers van GETEC en goed bereikbaar zijn voor onze flexmedewerkers.
Lees meer

Wet en regelgeving

ABU-leden hebben ingestemd met nieuwe CAO voor Uitzendkrachten

In de Algemene ledenvergadering van 11 januari 2023 hebben de leden van de ABU, waaronder MF, ingestemd met de gemaakte cao-afspraken. In december was er al een onderhandelingsresultaat bereikt door de ABU, NBBU en de vakbonden FNV, CNV en De Unie. Als ook de leden van de overige cao-partijen akkoord gaan, is er een nieuwe CAO voor Uitzendkrachten met een looptijd van 2 januari 2023 tot 1 januari 2024.
Lees meer

Algemeen

Verlenging samenwerking met Eska

Vandaag hebben we onze samenwerking met Eska verlengd en een raamovereenkomst voor de komende 3 jaar getekend. MF Uitzendbureau is al 10 jaar de leverancier en partner van Eska voor de inzet van flexibel personeel op de productielocaties in Hoogezand en Sappemeer.
Lees meer

Algemeen

Avebe en MF Uitzendbureau zorgen samen voor een sterk agrarisch en werkend Noord-Nederland

Royal Avebe en MF Uitzendbureau hebben onlangs hun driejarige samenwerkingsovereenkomst beklonken. MF Uitzendbureau ondersteunt sinds 1 januari Avebe met de inzet van flexibel personeel voor alle locaties in Noord-Nederland, voornamelijk gericht op de profielen operator en logistiek medewerker.
Lees meer
1 2 3
Volgende